Acasă Evenimente Tragedie în Călțuna-Smeeni. (video) O tânără mama s-a stins după ce s-a...

Tragedie în Călțuna-Smeeni. (video) O tânără mama s-a stins după ce s-a intoxicat cu monoxidul de carbon degajat de o sobă din propria locuință

3800
0

Tragedie fără margini, într-o localitate din Buzău. La o lună după ce a îmbrăcat rochia de mireasă, o tânără de 26 de ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon, degajat de o sobă din propria locuință, iar fetița ei a ajuns la spital în stare gravă. Nenorocirea a fost descoperită de vecini, pe care i-a alarmat soțul tinerei, plecat imediat după nuntă în Franța, la muncă.

După ce a văzut că nu-i răspunde soția la telefon toată dimineața iar pe camerele de supraveghere nu-i nicio mișcare, bărbatul și-a îndemnat niște vecini să spargă ușa pentru a vedea ce se întâmplă cu familia lui. Temerile lui Florentin i-au fost confirmate câteva clipe mai târziu.

Soția lui, Laura, era întinsă în pat, fără suflare, iar fetița încă mișca. Victimele au fost scoase din încăperea invadată de fum, și aduse în curte. Între timp, localnicii au sunat după ambulanță. Ajunsi la fata locului, echipajul medical de pe Ambulanta nu au putut face nimic, pentru femeia în vârstă de 26 de ani. În cazul ei, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, din păcate.

Salvatorii au preluat însă fetița de 7 ani și au transportat-o la Spitalul de Urgență Buzău.

”Copilul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente şi se află într-o stare mult mai bună, spune şeful UPU. Din păcate, mama fetiței nu a putut fi resuscitată. Copilul a fost internat la pediatria spitalului județean”, spune medicul Adrian Zoican, potrivit Adevarul.ro

Update: Potrivit informațiilor apărute în presă, fetita se afla internată  la secția de pediatrie a Spitalului Județean Buzau, fiind în afara oricărui pericol.

Vestea morții femeii a produs jale mare printre sătenii din Călțuna, care în urmă cu doar o lună erau martori la cel mai frumos moment al vieții de cuplu al soților Laura și Florentin, din ultimii șapte ani de când au devenit părinți.

Au muncit mult în străinătate, și-au construit o casă frumoasă și viața părea că le surâde. O problemă apărută la soba nouă, pusă în funcțiune cu două săptămâni în urmă, a pus capăt unui capitol din viața soților Lemnaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here