O tragedie a lovit astăzi localitatea Albești din Smeeni, unde un bărbat în vârstă 77 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier șocant. Potrivit informațiilor disponibile la momentul actual, victima traversa DN 2C, iar tragedia s-a petrecut în momentul în care a fost lovit în plin de un autoturism VW Golf, condus de un bărbat de cca 50 de ani, care venea dinspre Pogoanele si se deplasa către Buzău.

Conform mărturiilor adunate de la locul incidentului, se pare că bărbatul în vârstă ar fi venit de la magazinul local, unde ar fi consumat alcool. Fără a se asigura corespunzător, el s-ar fi angajat în traversarea șoselei, moment în care a fost lovit violent de autoturismul în mișcare. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a fost târât pe asfalt pe o distanță de câțiva metri.

Din păcate, medicii de pe Ambulanta ajunși la scurt timp la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului în vârstă.

Martorii oculari au relatat că, în urma accidentului, o mână a victimei ar fi fost retezată.

Martor: „Este bagată acum intr-un sac de plastic. Asa mi-au spus niște baieți care au fost mai aproape. Eu n-am putut sa ma uit.”

Acest detaliu tragic subliniază brutalitatea coliziunii și suferința extremă prin care a trecut bărbatul înainte de a-și pierde viața.

Organele de poliție sosite la locul tragediei au început investigațiile pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Cercetările sunt în desfășurare pentru a determina eventualele încălcări ale regulilor de circulație care au condus la această tragedie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.