Sorin Grigore, un  tânăr cât un munte, din comuna buzoiană Gherăseni a sfârșit într-un mod tragic, singur departe de prieteni și familie, printre străini, pe un pat de spital in Grecia. La vârsta de 42 de ani, într-o întorsătură brutală a sorții, viața sa tumultoasă și solitară s-a încheiat departe de casă și fără prea mult sprijin în lume.

Născut în 1982 în comuna Gherăseni, Sorin a rămas încă de mic copil fără mamă si tată, fiind crescut de o mătușă. Copilăria sa nu a fost una ușoară, iar lipsa stabilității l-a învățat să devină repede responsabil, fără a-și permite luxul de a se bucura de o adolescență lipsită de griji.

Sorin, alaturi de verisoara lui, Liliana, intr-o fotografie facuta in comuna natala Gheraseni

Viața i-a dat însă o rază de speranță când, în jurul vârstei de 20 de ani, a întâlnit-o pe femeia care urma să îi devină soție. O relație rapidă și un copil pe drum i-au determinat să își facă un nou început în altă parte. Astfel, au ales să se mute în Timiș și apoi în Grecia, în căutarea unui trai mai bun.

Anii au trecut și, în cele din urmă, destinul i-a separat. Soția lui Sorin și cei doi copii au plecat în urmă cu 10 ani in Germania, lăsându-l pe el în urmă, izolat și singur. În momentele de cumpănă, alcoolul a fost adesea un refugiu, dar Sorin a găsit puterea de a se ridica și a continua, sprijinit de locul său de muncă și de rarele legături cu familia rămasă în țară.

Sorin, intubat pe patul de spital, cu o zi inainte de tragedie

Recent, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid. Diagnosticat cu pneumonie și infecție urinară, confruntându-se și cu alte complicații grave, Sorin a fost transferat la un spital din Atena. Cu toate eforturile medicale, inima sa a cedat, lăsând în urmă doar amintirea unei vieți chinuite și a unui suflet rătăcit.

Sorin Grigore își merită odihna finală, in pământul natal din comuna buzoiană Gherăseni, familia din tara urmand sa demareze intrega procedura pentru repatrierea trupului neînsufletit.

Dumnezeu să-l odihnească!

Sursa: reporterbuzoian.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.