Acasă Din comuna Update: Poze + Video: „Lac de acumulare” format pe DN 2C, in...

Update: Poze + Video: „Lac de acumulare” format pe DN 2C, in dreptul școlii si supermarket-ului din Smeeni

De fiecare dată când plouă, în Smeeni în dreptul supermarket-ului MCA, pe o porțiune de câțiva metri din DN 2C apare o baltă imensă, ce provoacă dureri de cap atât  șoferilor, dar mai ales proprietarilor caselor construite în apropiere, ce se trezesc de fiecare data cu gospodăriile inundate.

595
0

 Sutele de litri de apă ce se acumulează aici au început să macine din asfalt şi din bordurile proaspăt vopsite şi aranjate de către autorităţile locale din Smeeni. Maşinile ce trec prin această baltă revarsă apa spre scuar şi trotuar, iar în timp pământul de aici a fost spălat, doborând la pământ o bornă kilometrică, aceeaşi soartă putând avea şi un semn de circulaţie din apropiere si chiar cativa castani plantati cu mult sârg, dar şi o importantă cheltuială financiară de aceleași autorități locale.

Acest „lac de acumulare” se formează datorită faptului că porțiunea de drum se află într-o zona mai joasă şi toată apa ce se scurge de pe şosea ajunge aici. Deşi oamenii au cerut de nenumărate ori ajutorul primăriei pentru a se desfunda canalul de scurgere aflat pe Strada Şcolii, până în acest moment nimeni nu a luat nicio măsură.

Să sperăm că în urma vizionării acestor imagini lucrurile vor fi grăbite, iar atunci când va mai ploua, lacul de acumulare din dreptul școlii şi al supermarket-ului nu se va mai forma.

Iată mai jos imagini video din acest an (21.04.2015) si din anul trecut (24.07.2015), cu aceasta baltă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here