Speriata, proprietara a anunțat vecinii care i-au sărit imediat în ajutor. In încercarea de a-și salva o parte din bunuri, femeia a suferit arsuri grave la mâini și pe fata.

Din declarațiile acesteia, incendiul ar fi pornit de la o plasma TV, care a explodat aprinzând imediat mobilierul din încăperea în care se afla.

La scurt timp, la fata locului au sosit și autospeciala Primăriei din Smeeni, care a localizat incendiul, pana la sosirea pompierilor de la ISU Buzău. Aceștia au intervenit cu 2 autospeciale cu apa si spumă, luptându-se mai bine de 2 ore cu focul, care a lăsat familia Iacob fără un acoperiș deasupra capului, acum în prag de iarna.

Pentru ca femeia suferise arsuri de gradul I si II la mâini si pe fata, a fost nevoie si de intrevenția unui echipaj SMURD, pentru a-i oferi îngrijiri medicale.

Deși inițial, proprietara a refuzat sa i se acorde ajutor de specialitate, în cele din urma a fost convinsa de membrii familiei sa meargă la Spitalul Județean Buzău, pentru investigații suplimentare.

Pompierii si politia fac acum cercetări pentru a stabili exact cauzele izbucnirii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.