Acasă Evenimente (Video) A scăpat cu viață, după ce locuința i-a luat foc, acum...

(Video) A scăpat cu viață, după ce locuința i-a luat foc, acum în prag de iarnă. Drama unei familii din Udați-Smeeni

Un incendiu puternic a cuprins miercuri, la orele prânzului,  locuința unei femei de 40 de ani din localitatea Udati –Smeeni. Iacob Ioana se afla singura in locuința, când dintr-o data s-a trezit cu flăcările care i-au cuprins întreaga casa.

1274
0

Speriata, proprietara a anunțat vecinii care i-au sărit imediat în ajutor. In încercarea de a-și salva o parte din bunuri, femeia a suferit arsuri grave la mâini și pe fata.

Din declarațiile acesteia, incendiul ar fi pornit de la o plasma TV, care a explodat aprinzând imediat mobilierul din încăperea în care se afla.

La scurt timp, la fata locului au sosit și autospeciala Primăriei din Smeeni, care a localizat incendiul, pana la sosirea pompierilor de la ISU Buzău. Aceștia au intervenit cu 2 autospeciale cu apa si spumă, luptându-se mai bine de 2 ore cu focul, care a lăsat familia Iacob fără un acoperiș deasupra capului, acum în prag de iarna.

Pentru ca femeia suferise arsuri de gradul I si II la mâini si pe fata, a fost nevoie si de intrevenția unui echipaj SMURD, pentru a-i oferi îngrijiri medicale.

Deși inițial, proprietara a refuzat sa i se acorde ajutor de specialitate, în cele din urma a fost convinsa de membrii familiei sa meargă la Spitalul Județean Buzău, pentru investigații suplimentare.

Pompierii si politia fac acum cercetări pentru a stabili exact cauzele izbucnirii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here