O face in fiecare an în felul lui, fără frustrare și fără să se gândească ca este criticat de cei care-l văd manifestându-se.

Până la urma urmei de ce sa fie criticat un om care de Ziua Natională a României flutură in stradă drapelul patriei sale? Noi ceilalți preferăm să o facem in cadru organizat, la parade in orașele mari. El a ales să o facă singur, in fața curții sale, chiar dacă prin fața sa nu au trecut soldatii la paradă. Așa a simțit el ca trebuie sa-și manifeste dragostea față de România.

De 1 decembrie a fost claxonat de toate mașinile care au trecut pe langa el, dar asta nu l-a făcut să se oprească. A continuat să strige minute întregi „La mulți ani, România!, Trăiască, România!”. Mulți care au trecut pe lângă el și-au făcut cruce. Nici asta nu l-a oprit. Dimpotrivă. Cu și mai mare insuflețire si-a strigat dorul de unire, dorul de o viață și un trai mai bun în Romînia!

Da. A fost vedeta zilei de 1 decembrie in Smeeni. Nea Tilică, așa cum îl stie o comună intreagă, se manifestă in acest fel an de an de 1 decembrie.

Pentru el 1 decembrie, dar si alte sărbatori cu iz patriotic, sunt un prilej de bucurie, iar patriotismul de care este cuprins, atinge in aceste zile cote maxime.

Imaginile surprinse cu Nea Tilică de 1 decembrie 2022 au fost distribuite intens pe Facebook.

VIDEO AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.