Acasă Recomandate (Video) Fenomen straniu petrecut noaptea trecută în Smeeni, în jurul orei 4....

(Video) Fenomen straniu petrecut noaptea trecută în Smeeni, în jurul orei 4. Asa ceva se întâmpla foarte rar

3424
2

Zăpada căzuta noaptea trecuta in aproape întreaga țara a fost una speciala, cel putin în zona Bărăganului. Aici, începând cu ora 3:40 ninsoarea a fost asociata cu tunete și fulgere, ceea ce iarna se întâmpla extreme de rar.

Imaginile surprinse de câteva camere de supraveghere aflate in Smeeni, arata momentul în care se flash-urile luminoase produse de fulgerele, luminează peisajul hibernal cuprins de ninsoare

Foarte multi locuitori din Smeeni au fost treziți de sunetele puternice produse de tunete, precum si de luminile care brăzdau cerul. Pe rețelele de socializare ei comentează fenomenul ca fiind unul straniu, nemaiîntâlnit până acum. Sunt însa si unii internauti care au luat totul in gluma, asociind fenomenul cu sfârșitul lumii.

De fapt, fenomenul nu este unul nemaivăzut. Deși rar, acesta a mai fost întâlnit de-a lungul iernilor in numeroase zone din Romania.

Meteorologii spun ca totul se datorează unei mase de aer mai calda, aflata deasupra norilor. Dedesubt a fost o masă de aer rece, cu nebulozitate accentuată si astfel, atmosfera s-a încărcat electric.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here