Acasă Educatie si cultura (Video) La Smeeni a luat naștere „CORUL VESELIA”. De Crăciun vă invită...

(Video) La Smeeni a luat naștere „CORUL VESELIA”. De Crăciun vă invită la primul lor spectacol

Îndrăgita interpreta de muzica populara din Buzau, Diana Ionita, membra in Ansamblul Plaiurile Mioriței, in colaborare cu Primăria din Smeeni, au demarat un proiect prin care tinerele talente din Smeeni vor fi reunite într-o trupa de copii, ce va reprezenta localitatea la diferite concursuri județene si naționale.

700
0

Acest grup a fost format la începutul lunii octombrie 2015, prin selectia unor copii cu varste intre 10 si 14 ani, ce invata la Școala Gimnaziala Smeeni, cu aptitudini muzicale deosebite.

Coordonat cu multa pricepere si dăruire de către Diana Ionita  (cu rădăcini puternice in Smeeni), corul va avea prima reprezentație pe o scena, peste câteva săptămâni, cu un spectacol plin de surprize, cu ocazia Sărbătorii Nasterii Domnului.

Diana Ionita promite ca nu se va opri doar la a pregăti acești copii pentru spectacolul de Craciun, ci va continua proiectul mult timp de acum înainte, sperând sa aibă cat mai multe succese, atat pe scenele de la nivel județean, cât si național.

Mai jos puteți urmări câteva secvențe impresionante din repetiția desfășurata în Ajun de Mos Nicolae, la Centrul pentru copii Strumfii, de la Căminul Cultural din Smeeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here