Începând cu data de 2 mai 2019, programul de circulație al autobuzelor TransBUS, pe traseul nr 14, prin Smeeni suferă câteva modificări.

In primul rând se modifica programul de plecare al fiecărui autobuz de la capetele de linie, respectiv Călțuna si Gara CFR. Detalii cu privire la acest aspect găsiți în poza atașată mai jos.

De asemenea, în urma mai multor solicitări din partea călătorilor, se modifica și amplasarea unor stații, astfel:

In Smeeni, stația de la Vulcanizare dispare și se va muta în fața grădiniței de lângă Primărie, respectiv în stația din centru de la „barul lui Tilică”  în locul unde se aflau vechile stații de autobuz. Știm cu toții ca acolo există de altfel și cabinele de adăpostire în cazul în care afara plouă sau vremea este neprielnică. Totodată, stația facultativă de la Spital dispare definitiv, cei care ați așteptat pana acum autobuzele aici va trebui sa o faceți în continuare, însa în stațiile amintite mai sus.

La Sălcioara dispar noile stații, create special pentru autobuzele TransBus, acestea mutându-se pe amplasamentul vechilor stații, acolo unde se afla de altfel și cele două cabine de adăpostire (una pe stânga și una pe dreapta).

La Moisica autobuzele vor opri doar într-un singur loc, și la dus și la întors, respectiv pe vechiul amplasament al stațiilor, unde exista cabinele de adăpostire.

In celelalte sate stațiile nu suferă modificări.

In ceea ce privește noul orar al curselor, valabil de la 2 mai 2019, va rog sa consultați poza de mai jos, precum si site-ul transbusbuzau.ro. Trans Bus anunța ca in programul de luni până vineri, se vor executa 16,5 curse cu o frecvență de 60 min, pentru sâmbătă-duminică vor fi efectuate 12,5 curse cu frecvența de 60-90 min.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.