De mai bine de o săptămâna drumul judetean 203D, care leagă localitățile Brădeanu de Smeeni este pârjolit de incendiile de vegetație uscată care nu mai contenesc. (video mai jos)

Șoferii care tranzitează cele doua localități întâlnesc porțiuni de drum în care vizibilitatea este foarte redusă, iar riscul de accidente rutiere este crescut. Totul se datorează incendiilor de vegetație uscată care se întind pe sute de metri. Daca aproape de fiecare date aceste incendii sunt stinse de către pompierii angajați la Primaria din Smeeni, ele reapar la scurt timp, ceea ce te duce cu gândul ca ar putea fi puse intenționat.

Acest lucru se întâmpla într-o perioada in care seceta a cuprins mare parte din zona aceasta din Baragan, iar vegetația uscată este la tot pasul de-a lungul șoselelor.

In urma cu trei zile, după lăsarea întunericului pompierii din Smeeni au fost alertați după ce in apropierea Lacului cu Butuci de lângă Smeeni, au ars hectare întregi de stufăriș, punând in pericol fauna formată in jurul acestui ecosistem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.