Acasă Din comuna O femeie din Smeeni, recent întoarsă din Italia s-a autoizolat împreună cu...

O femeie din Smeeni, recent întoarsă din Italia s-a autoizolat împreună cu soțul la domiciliul său din satul Bălaia

2897
0

Observam cu toții ca în ultimele zile apar tot mai multe cazuri în care se confirmă persoane infectate cu temutul virus din China.

Cu siguranță în zilele următoare veți afla ca din ce în ce mai multe persoane se vor infecta. E bine totuși sa știți că duminica noapte, o femeie de pe raza localității Smeeni, în vârsta de 56 de ani, care tocmai a venit din Italia, dintr-o zona declarata roșie, (Vespi, regiunea Lombardia)  s-a autoizolat la domiciliu.

Femeia care a călătorit din Italia cu un autocar,  a coborât la  Costesti, de unde a fost luata de soțul ei cu mașina și împreuna au mers către domiciliul din satul.Bălaia. Ajunși acasă, au anunțat imediat autoritățile locale, care la rândul lor au înștiințat Direcția de Sănătate Publica din Buzău.

Momentan, femeia nu prezintă simptome de infectare cu acest virus, este sănătoasă, însa pentru siguranța celor din jurul ei, ea împreuna cu soțul ei, se afla acum în autoizolare la domiciliu.

Autoritățile comunică permanent cu cei doi prin telefon, femeia nu iese din casă, iar proviziile îi sunt aduse și aruncate în curte de un vecin.

Este de apreciat gestul acestei femei, care în primul rând s-a gândit sa se autoizoleze, pentru sigurana celor din jurul ei, chiar dacă nu se știe dacă este purtătoare sau nu de virus.

Informațiile vin pe surse din partea autorităților locale din Smeeni, care nu vor să producă panică la nivel local cu aceste lucruri, dar nici nu vor să ascundă populației informațiile de acest gen.

Pe măsură ce vor apărea vești noi despre starea femeii, vă vom tine la curent atât pe acest site, cât și pe celelalte surse de comunicare din Smeeni, Facebook si WhatsApp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here